Ισοπεδωτές

Ισοπεδωτής εδάφους MRB-3S

Ο τύπος MRB-3S ένα αναρτώμενο μηχάνημα που προσαρμόζεται στο πίσω μέρος του τρακτέρ.
Στοχεύει στην κάλυψη των περισσότερων αναγκών στον τομέα της ισοπέδωσης.
Είναι εφοδιασμένος με τρεις μηχανισμούς μετατόπισης και περιστροφής της λάμας προς όλες τις επιθυμητές κατευθύνσεις και γωνίες εργασίας.
Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται μηχανισμός διαβάθμισης βάθους, με μεταλλικούς τροχούς, κάνοντας την ισοπέδωση εύκολη ακόμη και σε χειριστές χωρίς μεγάλη εμπειρία.
Οι μηχανισμοί μετατόπισης και περιστροφής της λάμας και ο μηχανισμός διαβάθμισης βάθους είναι μηχανικής λειτουργίας.

Ισοπεδωτής εδάφους MRB-3S hydraulic

Ο τύπος MRB-3S hydraulic έρχεται να καλύψει το σύνολο των αναγκών του χώρου στον τομέα της ισοπέδωσης, αποτελώντας την πληρέστερη πρόταση.
Οι μηχανισμοί μετατόπισης και περιστροφής της λάμας υποστηρίζονται από υδραυλικά έμβολα διπλής ενεργείας, προσφέροντας έτσι εύκολο χειρισμό και απολύτως ακριβή ρύθμιση των επιθυμητών θέσεων εργασίας, πάνω από το τρακτέρ.
Στον προαιρετικό εξοπλισμό διατίθεται μηχανισμός διαβάθμισης βάθους, υδραυλικής λειτουργίας, με λαστιχοφόρους τροχούς, κάνοντας την ισοπέδωση εύκολη ακόμη και σε χειριστές χωρίς μεγάλη εμπειρία.

Συρόμενος ισοπεδωτής εδάφους PRB-3S hydraulic

Ο τύπος ΡRB-3S hydraulic είναι ένας συρόμενος ισοπεδωτής που έρχεται να καλύψει μια ιδιαίτερη ανάγκη στο χώρο της ισοπέδωσης.
Το πλάτος εργασίας και οι μηχανισμοί μετατόπισης και περιστροφής της λάμας, το καθιστούν πολύ ευέλικτο, ικανό να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε περιορισμένους χώρους και εκτάσεις (θερμοκήπια, δενδροφυτείες, αμπελώνες).
Οι μηχανισμοί μετατόπισης και περιστροφής της λάμας υποστηρίζονται από υδραυλικά έμβολα διπλής ενεργείας, προσφέροντας έτσι εύκολο χειρισμό και απολύτως ακριβή ρύθμιση των επιθυμητών θέσεων εργασίας, πάνω από το τρακτέρ.

Εμπρόσθιος ισοπεδωτής εδάφους MFB-2S hydraulic

Ο τύπος MFB-2S hydraulic είναι ένας αναρτώμενος ισοπεδωτής που προσαρμόζεται στο μπροστινό σύστημα υδραυλικών του τρακτέρ.
Είναι επίσης δυνατή η προσαρμογή του σε άμεση σύνδεση με τρακτέρ χωρίς μπροστινά υδραυλικά ή και η τοποθέτησή του σε φορτωτή.
Η συμπαγής κατασκευή και ο άρτιος σχεδιασμός εξασφαλίζουν αποτελεσματική λειτουργία σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών, παρέχοντας στο χειριστή καλή ορατότητα και ευκολία χειρισμού.
Είναι κατάλληλος τόσο για ελαφριές εργασίες (χώροι πράσινου, εκχιονισμοί δρόμων, σταυλικές χρήσεις), όσο και για βαριές και απαιτητικές εργασίες, λόγω της θέσης του που του επιτρέπει να εκμεταλλεύεται την δύναμη και το βάρος του τρακτέρ.
Οι μηχανισμοί μετατόπισης και περιστροφής της λάμας υποστηρίζονται από υδραυλικά έμβολα διπλής ενεργείας, προσφέροντας έτσι την απολύτως ακριβή ρύθμιση των επιθυμητών θέσεων εργασίας, πάνω από το τρακτέρ.
Syndicate content